Het nieuwe jaar is gestart
04. januari 2022
Het nieuwe jaar is weer van start gegaan...de workouts en gezonde voeding staan weer volop in de aandacht. Voor de ogen is het belangrijk dit het hele jaar te doen. Gekleurde groente is goed voor je ogen en meer bewegen betekent minder achter je beeldscherm. Dubbel winst...succes allemaal dit jaar.

Vakantietijd met een heldere blik
05. augustus 2021
De vakantietijd is voor veel mensen even ontspannen en nadenken over 'wat gaan we in het nieuwe jaar doen...' Gelukkig heb ik pas in september vakantie dus nog even door rijden met de oogmeetbus en nieuwe plannen uitwerken. Zodat ik in september na mijn eigen vakantie met een frisse blik verder kan rijden. Dus.... hebt u harde medewerkers die nu vakantie hebben. En wilt u ze helder het volgende seizoen in laten gaan. De oogmeetbus is meer dan alleen inzicht geven op de letterkaart. Je...

Oogtest
21. mei 2021
Oogtest, wanneer was uw laatste oogtest? Weet wat je ziet om uw ogen gezond te houden. We testen onze ogen pas als we veel klachten krijgen of voor een keuring die er aan zit te komen. Test vaker je ogen om ergere klachten te voorkomen. Ze werken iedere dag zo hard om de mooiste beelden door te geven aan u. Wanneer zie ik u in mijn oogmeetbus?

Ze zijn er weer! anti-condensdoekjes
01. februari 2021
De anti-condensdoekjes zijn er weer! Gelukkig want hoe onhandig is het wel niet een aangeslagen bril op in een winkel. Dus bestel gauw jouw doosje met doekjes en je krijgt weer een heldere blik!

Kerstpakket voor 2021
14. december 2020
Verras je medewerkers met een oogmeting voor hun eigen deur! En laat ze hun perfecte bril uitzoeken uit de mooie collectie die in de bus klaar ligt.

05. november 2020
Soms vraag je misschien af hoeveel past er in een bus? Nou meer dan genoeg...een mooie stoel, een phoropter (zo'n oogmeet ding) en heel veel mooie monturen. Ik heb in de bus een wisselende collectie liggen van minimaal 24 monturen. Deze veranderen mee met de seizoenen, zo ook weer nieuwe modellen binnen voor de herfst. En daarnaast 20 monturen van een mooi modemerk. Nieuwsgierig geworden? Ik laat mijn collectie monturen graag aan je zien. En dat alles voor je eigen deur; zonder gedoe je deur...

28. augustus 2020
De zomervakantie zit er voor veel mensen er weer op! Eentje om nooit te vergeten... misschien stond u voor het eerste wel op een camping in eigen land.

22. augustus 2020
Golfbaan BurgGolf Gendersteyn organiseerde hun ZomerFestijn voor hun leden. Een mooie dag op de golfbaan en met afsluiter een heerlijke BBQ. Als extraatje mochten de leden bij Golfplaza de nieuwste clubs uittesten en hun bril laten schoonmaken bij mij in de bus.

28. juni 2020
Wilt u meer energie en een positieve werksfeer bij uw medewerkers. Deel cadeautjes uit, iedereen word blij van een cadeautje.... Ik geef mezelf ook een cadeautje...een artikel in het magazine van Netwerk Brabant en als spreker bij een webinar van ErgoDirect. Welk cadeautje geeft u weg?

10. juni 2020
Een helder blik op het werk krijgen. Werkgevers, hoe is het met het zicht van uw medewerkers? Zien zij wel alles goed, of hebben ze last van hun ogen waardoor ze minder productief worden. Zorg dat de zichtongemakken niet van invloed worden op hun werk. Een oogmeting geeft veel inzicht en draagt bij aan een gezonde werkplek.

Meer weergeven