28. augustus 2020
De zomervakantie zit er voor veel mensen er weer op! Eentje om nooit te vergeten... misschien stond u voor het eerste wel op een camping in eigen land.

22. augustus 2020
Golfbaan BurgGolf Gendersteyn organiseerde hun ZomerFestijn voor hun leden. Een mooie dag op de golfbaan en met afsluiter een heerlijke BBQ. Als extraatje mochten de leden bij Golfplaza de nieuwste clubs uittesten en hun bril laten schoonmaken bij mij in de bus.

28. juni 2020
Wilt u meer energie en een positieve werksfeer bij uw medewerkers. Deel cadeautjes uit, iedereen word blij van een cadeautje.... Ik geef mezelf ook een cadeautje...een artikel in het magazine van Netwerk Brabant en als spreker bij een webinar van ErgoDirect. Welk cadeautje geeft u weg?

10. juni 2020
Een helder blik op het werk krijgen. Werkgevers, hoe is het met het zicht van uw medewerkers? Zien zij wel alles goed, of hebben ze last van hun ogen waardoor ze minder productief worden. Zorg dat de zichtongemakken niet van invloed worden op hun werk. Een oogmeting geeft veel inzicht en draagt bij aan een gezonde werkplek.

15. mei 2020
De zomer in met Optiek 82. Mag je weer naar je werk en is het tijd voor een nieuwe bril. Maar geen tijd of zin om daarvoor te reizen. met Optiek 82 heb je eigen winkel en oogmeetruimte voor je eigen deur staan. Wil je ook weer zicht op je werk? Laat je ogen regelmatig controleren en wie weet ben jij die geluksvogel die een mooie bril mag dragen. Deze heb ik ook in mijn bus liggen en word uiteraard weer bij je op de stoep afgeleverd. Wanneer mag ik je ontmoeten?

11. mei 2020
Yes, we mogen weer de weg op. Maar met mate...wil je ook niet onnodig reizen maar heb je wel een nieuwe bril nodig. Met Optiek 82 krijg je persoonlijke opticien voor de deur. Hoe makkelijk is dat, geen gedoe met een steeds drukker wordende winkelstraat of anderen in de winkel. Je privé winkel en oogmeetruimte op je eigen stoep.

22. april 2020
Oogbescherming is in vele beroepen een vereiste. Hoe doe je dat als je een bril op sterkte nodig hebt? Ik kan een veiligheidsbril voor je maken op sterkte. Dit zijn gecertificeerde veiligheidsbrillen van Bollé Safety. Stuur een email voor meer informatie of kijk in de collectie monturen wat we zoal in huis hebben.

16. april 2020
Een brillenbad voor het reinigen van je bril. Naast het handen wassen moeten we onze bril niet vergeten. Is toch ook fijn helder zicht?

16. maart 2020
Wil je ook je ogen laten controleren en niet te veel reizen? Ik kom met mijn bus voor je werk staan... hoe fijn is dat? Geen gedoe in een winkelstraat gewoon vanaf je bureaustoel naar mijn stoel lopen. Wil je ook meer (in)zicht, stuur me een bericht en we plannen een datum in.

11. maart 2020
We kijken soms niet voldoende naar onze ogen. Welke kleur hebben wij werkelijk en zijn ze nog gezond. Geef je ogen de aandacht die zij verdienen en doe een oogmeting om de 2 jaar. Voorkom klachten en ongemakken met je ogen zodat je de wereld helder kan blijven zien.

Meer weergeven