...en dan is het ineens herfst

Soms vraag je misschien af hoeveel past er in een bus? Nou meer dan genoeg...een mooie stoel, een phoropter (zo'n oogmeet ding) en heel veel mooie monturen.

Ik heb in de bus een wisselende collectie liggen van minimaal 24 monturen. Deze veranderen mee met de seizoenen, zo ook weer nieuwe modellen binnen voor de herfst. En daarnaast 20 monturen van een mooi modemerk.

 

Nieuwsgierig geworden? Ik laat mijn collectie monturen graag aan je zien. En dat alles voor je eigen deur; zonder gedoe je deur uitlopen en zo plaatsnemen in mijn bus voor een oogmeting.

 

Naast de herfst voor nieuwe monturen staat, staat de herfst ook voor mistige glazen. De temperatuur verschillen zorgen voor condens op de glazen, dit kan heel hinderlijk zijn. Ik heb anti-condens doekjes in de webshop staan voor een heldere blik!

 

Nieuwsgierig naar de monturen of blijft het zicht onscherp? Boek een afspraak en ik zie u graag in mijn bus.