Zomervakantie voorbij..en wat nu?

Of durfde u net de grens over, om daar in een adventure park te verblijven. Het mooie is, dat er weer nieuwe herinneringen zijn gemaakt. We worden, door de afgelopen periode, gedwongen ons aan te passen. Maar haal vooral ook daar uw eigen energie uit. Want alle nieuwe regeltjes en bijzondere werkomstandigheden zijn niet zomaar 'het nieuwe normaal'. 

Het vele thuiswerken en meer videobellen heeft veel impact gehad op onze energie. Maar ook de vraag 'heb ik een gezonde werkplek?' Op deze vraag zoek ik het antwoord en ik wil graag helpen op het gebied om of thuis of op je werk de gezonde werkplek te verzorgen.

Ben je op zoek naar advies over dit onderwerp of zitten jullie als bedrijf te dubben hoe een gezonde werkplek er uit moet zien. Ik help graag mee met dit vraagstuk. Neem gerust contact op en wie weet zit ik op gepaste afstand bij jullie aan de koffietafel.