Blije gezichten

Het was een hele mooie dag. Na de oogmetingen voor de kerst was het nu tijd om de brillen af te leveren. Voor veel van de medewerkers is dit hun eerste bril. Ze waren één voor één blij met hun nieuwe bril. En dit is niet alleen dat ze blij zijn met hun nieuwe look, met de bril op, maar ook omdat ze een beter zicht ervaren. Maar de glimlach kwam vooral omdat zij de waardering van hun werkgever voelen.  Ze voelen hiermee de betrokkenheid van de werkgever, dat zij de tijd nemen voor hun medewerkers. En dat de gezondheid van hun medewerkers van belang is voor hen. Want de functies die zij uitvoeren kunnen zij bij meerdere bedrijven doen maar een medewerker kiest voor een werkgever en zijn beleid en de sfeer met de medewerkers.

 

Hoe mooi is het om met een 'simpele' oogmeting je medewerkers deze zorg weg te nemen.